Sortera efter:
2008-03-05 17:47

Minneslund


 Hundens minneslund är en speciell plats för de älsklingsdjur som lämnat oss. Regnbågsbron - Har du läst om Regnbågsbron? Dit kommer våra djur när de dör. En vacker plats där de kan leka och ha kul, och där de väntar tills de möter sin matte/husse igen. Om du känner någon som just förlorat sitt husdjur sitt husdjur så kan du skriva här.
2008-03-05 20:09
Regnbågsbron. Är det där min Rottis är.
Min/Vår Sheila var "bäst" på allt. Vi gick alla kurser man kunde och var med husse i bilen dagligen. Använde aldrig koppel. I Skogen var hon som en kanin. Efter en runda i skogen kunde hon sova i 14h i sträck.
Till tråkigheterna. Hon blev sjuk som valp. Kräkte var/varannan vecka. Vid 2 års ålder var det nästan dagligen. De var ett av hennes problem vi fick stå ut med.
Fukteksem var ett av problemen. Blommade upp 2 gånger om året. Vintern och Sommarn.
Hennes far blev blind. Ärftlig sjukdom. När hon var runt 2 började hennes ögon att vara. Åt till slut ingenting. 3 år blev vår älskade Sheila
2008-03-06 09:43

 

 

Vila i Frid Ricky!
1983-1995

Du är saknad som bara den.
Vi möts snart igen.
Du blev 15 år min älskade.
Du var där när jag föddes och var min första hund.
Kramar "lill matte"

2008-03-07 11:18

Murre, min katt, svart som natten.

Han kom till mig och min familj tilsammans med en liten flicka som hette snuttan 1992. Dom va unga och vilda. INGEN fick komma nära Murre, men mat behövde dom och jag gav dom mat. Tillslut blev Murre tam, Från att ha varit så skygg och hållt säkerhetsavstånd på 100 meter från månniskor tidigare, blev han den mest kelna katten.

EN dag för några år sedan försvann han, Han va bara borta, kankse blev han uppäten av en räv eller överkörd av en bil, eller så somnade han in på en åker i stilla frid. Han lämnade mig, min familj och sin kära flickvän snuttan.

Snuttan finns fortfarande med mig och påminner mig om Murre.

Tyvärr har jag ingen bild :( 

 

2008-10-17 15:40
 

Här, bortom Regnbågsbron finns min underbara Idefix också.

Han dog i Juli 2006. Jag fick 9 underbara år tillsammans

med honom innan han blev sjuk.  

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder himlen och jorden.När ett husdjur dör, kommer de till en plats bortom Regnbågsbron.Där finns kullar och dalar med mjukt gräs där våra vänner leker tillsammans hela dagarna.

Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat, härliga träd för

fåglarna att vara i och solsken som håller dem varma.

De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen,

precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som

betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer,

då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran.

Bicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han över det gröna gräset.

Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar.

Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar in i ögonen

på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.Sen korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.   
2008-10-18 16:39

Regnbågsbron,där finns Lufsen,Jach o Juno nu i så fall

Vila i frid mina små vänner.

Lufsen  1985-08-26 - 1999-11-01

Jach     1990-09-02 - 2005-10-30

Juno     2005-05-29 - 2007-12-13

2008-10-23 11:12

Har inte hört talas om Regnbågsbron förrän jag läste det här så då hoppas jag att alla mina djur som jag har haft under årens gång finns där och har det bra. Vissa från smärta andra från ålderdomen.  Alla är saknade liten som stor , gammal som ung.

I sommar har vi mist tre marsvin och det var inte så kul=(

2008-10-31 10:57
Nu finns våran lilla Rubin vid Rengbågsbron

Älskad och saknad.

Han sprang till Rengbågsbron ungefär kl 21.00 i går kväll.

Rubin du kommer att ha de bra där , och vi kommer till dig snart.
2008-12-02 14:46

I augusti dog min följeslagare sedan 14,5 år... min papillonhane... och nu inatt, 2 december, så dog hans halvbror i min famn, 12 år... jag är sååå ledsen... båda mina två, inom så kort tid... jag är chockad. Jag hann få valpar efter 14,5 åringen, så de har jag nu... men sorgen, saknaden, efter dessa mina gamla vänner, den blir tung att bära... jag hör deras ljud, jag ser deras platser, det  första jag tänker när jag vaknar, är på dom. Sorg... tungt...

 Jag hann få valpar efter min äldsta, så dessa goa gryn har jag nu... men jag känner, att jag inte känner mig helt närvarande med valparna, i det som skett, valparna hamnar bredvid, åt sidan, får inte all den tid, jag hade velat ge dem... jag är jätteglad för dom små liven!!! Men, jag hade velat ge dem mer i nuet... men sorgen får ta sin tid, inget jag kan påskynda... tid läker smärta, men inte ärr, de får vi leva med... men när smärta och chock avtar, så vet jag, att jag blir mera *med* me valparna... allt känns bara kaos just nu, är för ledsen...

Jag hittade denna sida, sökte efter djurvänner på internet, för de som älskar djur.. det var så jag hittade hit...

 Hej då alla...

2009-11-09 22:51

Jag hade heller aldrig hört talas om Regnbågsbron förrän jag läste om det här...känns skönt att höra att ens djur som man haft genom åren finns där nu...även då älskade Tim som var min morbrors lilla Sheltie som dog för några år sedan..

Ha det så bra Tim och hoppas du leker i massor där...vet att du har det bra där på alla sätt o vis...med all mat o friskt vatten...vi kommer att ses en dag min vän...tänker på dig...vila i frid...du var det bästa som fanns på jorden....och är säkert det bästa på Regnbågsbron med....

 Tim du är verkligen älskad o saknad av många.... ♥ ♥ ♥


Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier